اخبار

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>
 

دمنوش هایی که بدن را در مقابل آلودگی هوا ایمن می کند

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶:۴۸ ب.ظ

چای زنجبیل و لیمو وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در آب لیمو ترش اثرات زنجبیل را برای پاکسازی کبد و افزایش متابولیسم چربی ها تقویت می کند. بنابراین با استفاده از این دمنوش طبیعی می توانید بدن را سم‌زدایی کنید. چای سبز با زنجبیل چای سبز به دلیل وجود آنتی اکسیدان های بسیار در آن برای کاهش وزن فوق العاده است. با نوشیدن چای سبز مانع از ذخیره سازی چربی ها در بدن شده، سطح کلسترول خود را کنترل کرده و به بهبود هضم غذا کمک می کنید.   ...

مشاهده ادامه خبر

بهترین چای ارگانیک از دیدگاه طب سنتی

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳:۵۵ ب.ظ

چای طبیعی موجب تقویت اندام های بدن می شود چای ارگانیک نشاط آور، از بین برنده هم و غم و در بعضی بیماران کاهش دهنده تپش قلب است . چای برطرف کننده حس خستگی و کلافگی روزمره می باشد. وقتی مهمان وارد خانه ما می‌شود یا ما به مهمانی می‌رویم، اولین ماده غذایی پذیرایی از ما و مهمانان، چای است، راستی اگر چای نبود در مجالس روضه خوانی با چی از ما پذیرایی می‌کردند؟. اما اینکه چه نوع چای را بخوریم و چگونه و چقدر بخوریم بحثی است که باید متخصصان نظر بدهند.   ی ک متخصص طب ایرانی در این زمینه می گوید: بهترین چای از دیدگاه طب ایرانی، چای سفید است که درحقیقت خواص آن بیشتر از انواع دیگر چای نظیر چای سبز و سیاهست و در منابع به آن چای ختایی می‌گویند. دکتر محمد عسکر فراشاه گفت: چای طبیعی، موجب تقویت اندام‌های بدن می‌شود، حرارت غریزی را تقویت کرده و به خاطر قبض و عطری که دارد، موجب تقویت معده می‌شود. وی اظهار داشت: اگر به چای‌ها مواد شیمیایی و معطر اضافه نشده باشد و دیردم و قدری تلخ باشد می‌تواند با تق ...

مشاهده ادامه خبر

چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۹:۴۶ ب.ظ

ارتباط چایی داغ و رفع بیماری چشمی به گزارش خبرگزاری ایسنا، در این بررسی آمده است افرادی که به طور روزانه چای داغ می‌نوشند ۷۴ درصد کمتر احتمال دارد دچار بیماری آب سیاه (گلوکوم) شوند. با این حال کارشناسان بلافاصله تاکید کرده‌اند که چای ارگانیک به خودی خود بیماری چشم را رفع نمی‌کند بلکه مطلب دیگری است که موجب می‌شود چای این خطر را در مصرف کنندگان آن کاهش دهد. به گفته متخصص ارشد این مطالعه تنها چای داغ و دارای کافئین با کاهش خطر ابتلا به بیماری آب سیاه چشمی مرتبط است و آیس تی و چای بدون کافئین هیچ رابطه‌ای با این بیماری ندارد. معجزه چای داغ متخصصان با بیان اینکه آب سیاه به گروهی از بیماری‌ها اشاره دارد که موجب تولید مایع در چشم شده و فشاری را بوجود می‌آورد که به عصب چشمی آسیب می‌زند و عامل اصلی نابینایی در بزرگسالان است، اظهار داشتند: در حال حاضر به طور قطع نمی‌توان در مورد ارتباط مصرف چای و بیماری آب سیاه صحبت کرد. آکادمی چشم پزشکی آمریکا اعلام کرد: برخی افراد همچون سی ...

مشاهده ادامه خبر

انتقادات جدی به عملکرد سازمان چای

۲ دی ۱۳۹۶ ۰۳:۳۳:۳۸ ب.ظ

پاسخ دکتر روزبهان به انتقادات چایکاران دفاع دکتر روزبهان از انتقادات چایکاران چند وقتی است که برخی نمایندگان مناطق شمالی کشور از عملکرد سازمان چای انتقاد می‌کنند. برخی از نمایندگان انتقادی جدی به عملکرد سازمان چای در بخش‌های مختلف از جمله بازاریابی سازمان چای دارند. نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس پیش از این با گلایه از اینکه معلوم نیست کشاورز متولی دریافت مطالبات خود‌ از کارخانه‌هاست یا سازمان چای گفته است: سازمان چای چرا قراردادی را تنظیم نمی‌فرماید که امروز بتواند پاسخگوی کشاورز باشد. به گزارش ایرنا دکتر محمدولی روزبهان در پاسخ به انتقادات می‌گوید: صاحبان کارخانه‌های چای ایرانی تاکنون همکاری خوبی داشته‌اند و ۳۲۰ میلیارد ریال سهم‌القدر واحدهای چایسازی را بابت برگ سبز واریز کرده‌اند و ۱۰درصد باقی‌مانده آن هم به تدریج با فروش چای خشک تولیدشده پرداخت خواهد شد. او قدرالسهم دولت بابت بهای برگ سبز را ۶۰ درصد و کارخانه‌های چایسازی را ۴۰ درصد ذکر و اضافه می‌کند: آخرین مبلغ واریزی به حساب کشاورزان چایکار، سه& ...

مشاهده ادامه خبر

درمان گلودرد و تقویت سیستم ایمنی با مصرف چای ارگانیک و دمنوش های تند

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۹:۳۰ ق.ظ

دم نوشهای ضدقارچی افرادی که در این روزهای سرد و آلودگی هوا دچار گلودرد و سوزش و التهاب مجاری تنفسی می شوند از دم‌نوش‌های تند که خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچی دارند و ترشحات را رقیق و نرم می‌کنند، استفاده کنند که همه‌ی این‌ها می‌توانند مقداری از التهاب ناشی از گلودرد را کم کنند. ادویه‌هایی چون دارچین، ریشه‌ی زنجبیل، سیر و میخک نمونه‌هایی از این دست هستند. نیم جوش کردن چوب دارچین یا پودر شده‌ی آن، زنجبیل ورقه شده و پوست کنده، و یا پودر میخک و سیر، دمنوش‌هایی خوشبو و تند ایجاد می‌کنند که نه تنها حس خوبی به شما می‌دهند بلکه گلودردتان را هم تسکین می‌دهند. چای‌های سنتی و طبیعی چاییی های طبیعی حاوی کافئین هستند و از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می‌شوند مانند چای سیاه، چای سفید، چای سبز. طبق اعلام مرکز اطلاعات چای، بسیاری از چای‌های سنتی و ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک شایانی می‌کنند. ...

مشاهده ادامه خبر

قدمت یکصدساله صنعت چای ایرانی

۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۲۵:۴۱ ق.ظ

چای ارگانیک پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است دکتر ابراهیم آذرپور عضو کارگروه کشاورزی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گیلان در گفت و گو یی اظهار داشت که چای پرطرفدارترین نوشیدنی غیر الکلی است که به علت اثرات دارویی، طراوت و آرام بخشی مورد استفاده بیش از دو سوم جمعیت جهان قرار می گیرد.      نوشیدنی چای، نخستین متاعی است که گرمابخش هر مصاحبت و دیداری در محافل و مجالس ما بوده است و خواهد بود. چای صرفاً محصولی باغی یا خوراکی معمولی نیست، بلکه به مثابه فرهنگی است که ریشه در آئین‌های کهن جهان و آداب و رسوم دیرین ایران دارد. ابراهیم آذرپور با بیان اینکه کشت و صنعت چای ارگانیک کشور تاریخی بالای یکصد سال دارد و در طی این سالها  ۶۵  هزار خانوار چایکار گیلان ومازندران با دست های پینه بسته خود حدوداً  ۳۲  هزار هکتار باغ چای برای تولید و فراوری این محصول احداث کردند و در کنار آن حدود 150 کارخانه چای سازی فعال هستند،خاطر نشان کرد: وسعت باغات چای در فراز و نشیب خود کاهش یافته و امروزه به حدود 25 هزار هکتا ...

مشاهده ادامه خبر

فرصت صادرات چای ایرانی در افغانستان

۸ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۲۳:۰۸ ق.ظ

تولید نشدن چای در افغانستان فرصت طلایی برای چای ایرانی به گزارش امتداد نیوز از سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا کریم‌زاده مصرف چای در افغانستان را در حدود ۳۰ میلیون کیلوگرم در سال عنوان کرد و گفت: از آنجایی که افغانستان تولیدکننده نوشیدنی چای نیست، بنابراین فعالان اقتصادی ایران درحوزه تجارت می‌توانند از این فرصت به بهترین نحو ممکن بهره مند شوند. رایزن بازرگانی ایران در افغانستان با بیان این که در افغانستان چای تولید نمی‌شود، اظهار کرد: براین اساس، تمام چای مصرفی این کشور از کشورهایی مانند ایران، چین، ویتنام، کنیا و پاکستان وارد می‌شود. وی در ادامه افزود: اگرچه صنعت و تجارت چای در افغانستان از قدمت زیادی برخوردار است اما زیرساخت‌های مناسب جهت تولید داخلی در این کشور وجود ندارد و تأمین این محصول از طریق واردات به این کشور صورت می گیرد. گفتنی است، واردات چای به افغانستان غالبا از ۱۵ کشور و عمدتا از بندرکراچی و بندرعباس صورت می‌پذیرد. ...

مشاهده ادامه خبر

توصیه هایی جهت خرید چای ارگانیک و مرغوب ایرانی

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴:۰۲ ق.ظ

ارتقای کیفیت چای ایرانی رئیس سازمان چای دکتر روزبهان از خرید تضمینی بیش از ۱۰۷ هزار تن برگ سبز چای خبر داد و گفت: قیمت هر کیلوگرم چای ایرانی با کیفیت از حدود ۱۵ تا بیش از ۴۰ هزار تومان است و حتی تا کیلویی ۱۰۰ هزار تومان هم معامله می‌شود. محمد ولی روزبهان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای فصل برداشت برگ سبز چای تاکنون بیش از ۱۰۷ هزار تن از این محصول از تولید کنندگان خریداری شده که ارزشی بالغ بر ۲۰۲ میلیارد تومان داشته است. تاکنون ۱۳۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران معادل حدود ۶۵ درصد  را پرداخت کرده‌ایم و مابقی آن نیز به زودی تامین و پرداخت می شود. وی با بیان اینکه حدود ۳۸ درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک و مابقی آن درجه دو بوده است، افزود: میزان چای کیفی نسبت به سال گذشته حدود هشت درصد افزایش یافته است که نشان‌دهنده ارتقای کیفیت چای ایرانی است. ...

مشاهده ادامه خبر

تولید چای کیفی در ایران

۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵:۵۶ ق.ظ

تولید چای کیفی در مملکت معاون بازار یابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: : با توجه به تولید چای کیفی در مملکت این محصول دیگر روی دست کشاورزان و کارخانه داران نمی ماند تامشمول چای سنواتی شود وی در ادامه افزود: ضریب خود اتکایی چای کشور را در قالب دوبرنامه پنج ساله توسعه با تکیه بر افزایش محصول در واحد سطح، احیای باغات متروکه، بهزراعی، تغذیه و هرس مناسب بوته های چای و تجهیز باغات به آبیاری مدرن می توان تا ۵۰ درصد ارتقا بخشید.    مهندس گودرز خردادپور در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: این ضریب در سال گذشته ۲۷ درصد بوده که امسال به دلیل وقوع خشکسالی به ۲۲ درصد کاهش یافته است. میزان مصرف فعلی چای در ایران را ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: این حجم تا ۱۰ سال آینده با توجه به افزایش جمعیت در مملکت به ۱۲۰ هزار تن در سال خواهد رسید. وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه پنج ساله ششم و هفتم توسعه ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود. خردادپور اظهارداشت: دستیابی به ...

مشاهده ادامه خبر

کشور سالانه به حدود ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۵:۱۸:۱۹ ب.ظ

بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان نمی‌توان انتظار داشت هر میزان چای که تولید می‌شود، بلافاصله مصرف شود. از سوی دیگر بیشترین میزان مصرف چای در فصل‌های پاییز و زمستان است و در فصل تابستان مردم به دلیل گرمی‌هوا کمتر از چای استفاده می‌کنند. دکتر روزبهان با بیان اینکه مصرف سرانه چای در کشور سالانه ۱.۳ تا ۱.۴ تن است، افزود: کشور سالانه به حدود ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تن چای نیاز دارد  و علی‌رغم اینکه در سال‌های اخیر با برنامه‌های حمایتی دولت افزایش تولید چای در کشور صورت گرفته و میزان تولید از ۱۴۶۰۰ تن در سال ۹۳ به ۲۴۰۰۰ تن در سال جاری رسیده است و با وجود خشکی آب و هوا در سال جاری ۳۱۰۰۰ تن چای تولید کردیم با این حال این میزان پاسخگوی نیاز داخل نیست. رئیس سازمان چای کشور ادامه داد: سالانه حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار تن نیاز به واردات چای در کشور وجود دارد که از این میزان حدود ۵۵۰۰۰ تن چای به صورت قانونی و ۳۰ تا ۳۵ هزار تن به صورت غیرقانونی یا قاچاق وارد کشور می‌شود. ...

مشاهده ادامه خبر
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   بعدی >>