آیا تست خالص و طبیعی بودن چایی با آب سرد، شیوه درست است؟

۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۳:۳۷ ب.ظ

آیا تشخیص چای طبیعی از چایی دارای افزودنی و رنگ شیمیایی با ریختن مقداری چای خشک در آب سرد صحیح است؟

چای تقلبی | چای آبسرد | آزمایش چای خوب | چای خوب | شناخت چای تقلبی | چای اسانس دار | چای طبیعی | چایی خالص لاهیجان

گاها با جملاتی روبرو می شویم که توضیحاتی در رابطه اش در ادامه بیان می شود.
اگر چای در آبسرد رنگ داد تقلبی است!
ترفندی برای تشخیص چای های تقلبی در بازار با آب سرد!
یا چای طبیعی نباید در آب سرد رنگ پس بدهد!

همه می دانیم که تشخیص سالم بودن و خالص بودن چای طبیعی به راحتی پس از حدود ده دقیقه دم کشیدن در قوری، قابل تشخیص است. چای اصیل و خالص را، هم از عطرش می توان تشخیص داد، هم از روی رنگ و ظاهرش. پس از مصرف چای نیز اگر چایی خالص نباشد و دارای افزودنی رنگ شیمیایی باشد از اثراتی که از خود بر روی ته استکان و یا ته قوری و یا تفاله چای در طوری سینک ظرفشویی می گذارد می توان مشاهده کرد. رنگ شیمیایی چای آنچنان به طوری سینک ظرفشویی می چسبد که گاها به سختی اثرات رنگش پاک می شود.

ولی در رابطه با آزمایش خوب بودن چای با آب سرد باید به این نکته توجه داشت که طبیعت گیاهان طبیعی مثل گل گاو زبان مثل آویشن یا مثل چای خالص این است که در مواجهه با آب، چه سرور چه ولرم و چه آب داغ، از خود واکنش نشان داده و رنگ طبیعی شان را بروز می دهند، حال گیاه طبیعی چای نیز بسته به اینکه با کدام آب، سرد ولرم یا داغ، مواجه می شود، از خود رنگ پس می دهد که میزان این رنگ دهی در آب داغ در بالاترین شکل خود می باشد و در آب ولرم کمتر و در آب سرد نیز مقداری رنگ از خود نشان می دهد. اینکه تصور کنیم که وقتی مقداری چای خشک را در آب سرد بریزیم و اگر رنگ پس دهد، پس خالص نیست اشتباه است و تصور صحیحی نیست.